Producator Jaluzele Verticale

Producator Jaluzele Verticale

Vertical Line dispune de o gamă variată de soluții pentru acoperirea la interior cât si la exterior a ferestrelor. Acestea pot fi jaluzele verticale, orizontale, plisee sau rolete textile cât si rulouri exterioare din aluminiu .

Indiferent de tip sau model, acestea sunt concepute pentru a decora o larga varietate de forme și dimensiuni ale ferestrei.

Acordăm o atenție deosebită produselor Vertical Line pentru ca dumneavoastră să beneficiați de un ambient plăcut în propriul cămin sau la locul de muncă.

Societatea Vertical Line vă pune la dispoziție o gama completă de produse destinate protecției solare și umbrire dar și pentru decorarea interiorului locuinței dumneavoastră. Produse precum jaluzele verticale, rolete textile (REFLEXIV), jaluzele orizontale din aluminiu, plase contra insectelor și rulouri exterioare din aluminiu.

Fabrica noastră importă materiale de cea mai bună calitate de la producători europeni importanți în domeniu, de aceea ne permitem cele mai mici prețuri din piață.

Ne puteți contacta pentru măsurători și alegerea cât mai optimă a unei soluții ideale.

 Producator Jaluzele Verticale

Rolete Zebra Wood Efect

Sunt sisteme moderne de umbrire care se monteaza la ferestre pe interior. Au cel mai modern si elegant aspect dintre toate tipurile de rolete textile de pe piata. Sunt realizate sub forma unei benzi pe care sunt dispuse alternativ fasii opace si transparente de material textil. Totodata, roletele zebra iti ofera si avantaje practice importante, deoarece permit reglarea luminii naturale din camere prin suprapunerea fasiilor de material textil. Astfel, nivelul de lumina va fi maxim atunci cand fasiile opace se suprapun, iar lumina patrunde in interior prin fasiile transparente. Nivelul de lumina va fi redus la jumatate atunci cand fasiile opace se suprapun pe jumatate peste cele transparente. Nu in ultimul rand, vei crea un efect de umbrire totala atunci cand fasiile opace se suprapun perfect peste cele transparente.

Vertical Line oferă clienților săi consultanță, măsurători,transport,montaj și întreținere cu ajutorul echipelor de specialiști care să vă ofere toate detaliile privind produsele, posibilitățile pe care le aveți la dispoziție, detalii aspecte de realizarea unui design plăcut, detalii tehnice și financiare.

Serviciile noastre se derulează în incinta clădirii pe care doriți să o amenajați sau în cadrul căreia se află jaluzelele pe care doriți să le întrețineți. Această metodă s-a dovedit a fii cea mai eficientă întrucât astfel putem aprecia corect și estima lucrarea de amenajare. Vă putem consilia în privința spațiilor amenajate. Si putem crea un buget corect estimat luând în considerare și spațiile ferestrelor care funcție de dimensiuni, poziție. Pot sau nu permite montajul sau utilizarea unui anumit model de jaluzele. Avem în vedere desigur că jaluzelele nu sunt doar un element decorativ ci și eficient.

Write a comment