Vertical Line oferă clienților săi consultanță, măsurători,transport,montaj și întreținere cu ajutorul echipelor de specialiști care să vă ofere toate detaliile privind produsele, posibilitățile pe care le aveți la dispoziție, detalii aspecte de realizarea unui design plăcut, detalii tehnice și financiare.

Serviciile noastre se derulează în incinta clădirii pe care doriți să o amenajați sau în cadrul căreia se află jaluzelele pe care doriți să le întrețineți. Această metodă s-a dovedit a fii cea mai eficientă întrucât astfel putem aprecia corect și estima lucrarea de amenajare. Vă putem consilia în privința spațiilor amenajate și putem crea un buget corect estimat luând în considerare și spațiile ferestrelor care funcție de dimensiuni, poziție, pot sau nu permite montajul sau utilizarea unui anumit model de jaluzele. Avem în vedere desigur că jaluzelele nu sunt doar un element decorativ ci și eficient.

Măsurătorile, transportul și montajul sunt efectuate de personalul nostru într-o perioadă de timp cât mai scurtă din momentul solicitării și sunt gratuite.

1. Întâlnire în incinta proprietății pe care doriți să o amenajați
2. Recomandare pertinentă și măsurători exacte


3. Ofertare
4. Soluții pentru orice necesitate