Producator Jaluzele Verticale

Vertical Line a fost înființată în 2006, din dorința de a oferi potențialilor clienți cele mai bune soluții de design interior prin amenajarea eficientă și estetică a ferestrelor.

Principalul obiectiv este acela de a aduce un aport deosebit în realizarea de produse și servicii care să satisfacă cele mai exigente cerințe în domeniu. Și pentru a veni în întâmpinarea partenerilor noștri cu soluții prompte și eficiente, am pornit propria noastră linie de producție, având la dispoziție produse și sisteme de calitate, cele mai noi tehnologii, implicare și experientă.

Ne adresăm în egală măsură persoanelor fizice pentru decorarea ferestrelor propriului cămin cât și persoanelor juridice, indiferent de aria de activitate.

Astăzi, în portofoliul Vertical Line s-au cumulat amenajări în spații de birouri, localizate atât în București cât și în împrejurimi, instituții de învățământ de stat și particular, restaurante, complexuri rezidențiale și comerciale, adică tuturor care doresc un partener prompt și profesionist, orientat către calitate și client.