Rulouri exterioare aluminiu

Rulourile exterioare produse de firma noastră sunt confecționate integral din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spumă poliuretanică pentru realizarea unie foarte bune izolații termice , cât și fonice.

Datorită utilării noii noastre fabrici cu utilaje de ultimă generație, finisajul rulourilor este perfect. Carcasele și ghidajele laterale, pentru a evita orice zgârietură, sunt protejate cu o folie adezivă ce se poate scoate la montaj sau după o perioadă de timp.Culorile standard sunt alb,maro și maro închis, dar gama totală de culori este foarte variată.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi aplicate pe tâmplăria deja existentă fie că aceasta este din pvc,lemn sau aluminiu sau pot fi montate în glafurile exterioare, distanțate de fereastră. Ambele variante de montaj sunt recomandate spre folosire în funcție de locuința dumneavoastra.

Rulourile exterioare pot avea plasă de insecte încorporată și se pot achiziționa suplimentar:zăvoare,bolț autoblocant,yala,motor cu buton sau telecomandă,senzori de vânt, manivelă.

Dintre avantajele rulourilor exterioare din aluminiu enumerăm: izolare termică , izolare fonică, protecție antiefracție,protejeaza ferestra de intemperii, obtureaza complet accesul luminii, gama variată de culori.